Hvem er Majbritt?

MajbrittJeg er 36 år gammel, og bor i Hørning med min kæreste, Troels, og vores søn, August.

Jeg startede min rejse ind i det kommunikative univers på Aarhus Universitet, hvorfra jeg har en cand.mag. i engelsk, samt en BA i litteraturhistorie og engelsk. Herefter har jeg læst Kommunikation og Formidling på Copenhagen Business Academy.

Studierme har gjort mig særligt god til at indtage ny viden, sætte mig ind i komplicerede emner og formidle-formidle-formidle.

Siden har jeg bevæget mig væk fra de støvede teoretiske bøger og ud i den store verden af praksis. Jeg har beskæftiget mig med kommunikation og formidling i alle dets afskygninger: ekstern, intern, offline, online, undervisning og grafisk i store såvel som små organisationer. Og jeg er vild med det!

Det, som jeg er bedst til, er at sætte mig ind i og vurdere en given målgruppe, og herefter målrette min tilgang til denne i form af tekst, foto, grafisk facilitering, video og/eller interaktiv formidling.

Jeg er ikke Oprah Winfrey, men…

I følge Jobindex har hun og jeg den samme persontype – og det anser jeg for at være noget af et kvalitetsstempel. Jeg (og Oprah) er af typen ENFJ, hvilket med andre ord betyder, at vi har “fokus på at opmuntre andre til at skabe konsensus”.

Herudover fortæller persontypetesten følgende om mig:

“ENFJ-typer er ofte gode til at kommunikere og planlægge med fokus på at skabe udvikling for andre ud fra en respekt for deres følelser og behov. De har ofte et højt energiniveau og forsøger med entusiasme og charme at motivere andre omkring sig til at arbejde sammen om et fælles mål. Deres indfølings- og indlevelsesevne giver dem et talent for at kunne motivere andre til at udvikle deres potentiale.

For ENFJ’er er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden er struktureret og velorganiseret, men kun så meget, at der er stadig er plads til og opmuntring til nytænkning. Ofte vil man finde ENFJ’er i job, hvor de kan bruge deres naturlige entusiasme og charme til at motivere mennesker omkring sig til at nå deres mål. Derfor finder man dem ofte i ledende stillinger, både inden for den offentlige og private sektor, hvor de kan motivere personerne omkring sig til at skabe frugtbare løsninger.”

Kilde: Jobindex.dk

Reklamer